شب اربعین/

روایت تلاش زنان در پشت‌جبهه‌/"مادر مهر" به تلویزیون می‌آید

مستند 24 دقیقه‌ای "مادر مهر" که به تهیه‌کنندگی محمد عبداللهی و کارگردانی رضا فرهمند در سیمای مرکز خراسان رضوی تولید شده است، از شبکه مستند سیما پخش می‌شود.

به گزارش « سراج24 »، مستند "مادر مهر" ترسیم تصویر زن در انقلاب و دفاع مقدس است و تلاش بانوان در پشت جبهه برای مقابله با دشمن و استعانت گرفتن آنان از حضرت امام رضا (ع)  را روایت می کند.

موضوع این مستند درباره زندگی مادر و همسر شهید ماشاء الله نیکفرد است که سال ها توانمندی جسمانی اش را برای انقلاب و جنگ تحمیلی و دفاع مقدس گذاشت و پس از شهادت، فرزندش خانه‌اش را تبدیل به حسینیه کرد و هر سال میزبان عزاداران ابا عبدالله (ع) است.

در این مستند بازسازی شده داوود رحمانی مسئول تصویر و صدا، محمد عبداللهی و نجمه رستمی تحقیق و جمع آوری اطلاعات و علی میرزایی تدوینگر بوده‌اند.

"مادر مهر" یکشنبه، اول دی ماه و به مناسبت شب اربعین حسینی ساعت 23 از برنامه "فانوس" شبکه مستند سیما پخش می شود.

اخبار مرتبط

الگوی مقاومت در شرایط سخت‌ اسارت

«شیر صحرا»؛ فرمانده‌ای که ۴۰ کیلومتر در خاک دشمن نفوذ کرد

ماجرای حماسه‌ بانوی ایرانی در عملیات کربلای ۵